Obiščite naše izbrane lokacije

Velika Britanija

SKRIT DRAGULJ ZA LJUBITELJE ZGODOVINE

Skriti dragulj v srcu Londona! Ta čudovita poročna lokacija stoji na mestu, kjer je dal leta 1530 Thomas Cromwell zgraditi svojo palačo, ter je popolna za vse, ki vas navdušuje zgodovinska dediščina z zvrhano mero razkošja.

Kamnita fasada skriva elegantne sobane s kristalnimi lestenci, marmonatimi stopnišči in tisočerimi zrcali, ki spremenijo vašo londonsko poroko v razkošno praznovanje.

NAJBOLJ ROMANTIČNA POSEST V VELIKI BRITANIJI

Le dve uri vožnje od Londona se skriva čudovita poročna lokacija, kot ustvarjena za pare, ki si želijo okusiti čar britanskega podeželja. Nekdaj del samostana iz 12.stoletja, danes pa popolnoma prenovljena graščina, je po besedah revije Vogue “najbolj romantična zgradba v Angliji”, kar seveda še pripomore k temu, da postaja ena najljubših poročnih lokacij v Veliki Britaniji.

PRISTEN PODEŽELSKI ČAR

Le nekaj kilometrov iz središča Londona se skriva čudovita poročna lokacija, kjer vas pričaka pristno doživetje angleškega podeželja le lučaj od vrveža mestnih ulic. Bujni zeleni travniki, prekrasni kotički za poročne fotografije ter resnično ekskluzivno vzdušje naredijo to družinsko posest popolno za vašo poroko v Veliki Britaniji.

ELITNI KLUB Z RESNIČNIM ČAROM STAREGA SVETA

Razkošje in tradicionalni britanski šarm stopata z roko v roki v enem izmed najbolj ekskluzivnih privatnih klubov v Londonu.

Če sanjate o elitni poroki ste na pravem naslovu- naša čudovita poročna lokacija v srcu četrti Mayfair je idealna izbira za pare, ki si želijo resnično luksuzne poroke.

Scroll to Top