LUKSUZNE STORITVE

Vsaka poroka mora biti čudovita, vendar pri LT EVENTS verjamemo, da to ni dovolj. Vajin poročni dan mora biti nepozaben, zato smo specializirani za poroke po meri; poroke, kjer sta v središču pozornosti vidva, vajine želje in vajina ljubezen.
Naša posebnost? Poroko organiziramo kjerkoli, bodisi v Sloveniji ali v tujini, ter vama nudimo popolnoma personalizirano poročno organizacijo. Spremljamo vaju na vsakem koraku, nikdar vaju ne prepustimo poročnim koordinatorjem na lokacijah in ne ponujamo vnaprej pripravljenih poročnih paketov, kjer je ena poroka enaka drugi. Vajin dan je poseben, ker je vajin, zato ga oblikujemo v skladu z vajinim slogom, željami in sanjami.

lt-events-weddings-castle-italy-1
lt-events-weddings-uk
lt-events-weddings-castle-italy-6

Zakaj se še posebej potrudimo?

Za vaju je poročni dan poseben zaradi zaobljub večne ljubezni. Nasmeh na obrazu neveste, ko zagleda čudovito dekoracijo. Ponos v ženinovih očeh, ko povabi prijatelje v dvorano, ki izgleda popolno. Smeh svatov, ki se zabavajo na popolno organizirani zabavi. Večni spomini, ki jih pomagamo ustvarjati. 

To je tisto, kar nam pričara iskrico v očeh, zaradi tega se potrudimo po najboljših močeh. Želimo vama ustvariti nepozabno poroko, dovolita nam, da postanemo del vajine poročne zgodbe. 

PHOTO SHOOT

Pomagali vam bomo izbrati pravega umetnika za nepozabne utrinke in veliko posnetkov, ki lovijo srečo

NAČRTOVANJE POROKE

Pomagamo vam pri načrtovanju, designu in managementu in veselimo se kreiranja poroke samo za vas

KREATIVNE ZABAVE

Organiziranje nepozabnih zabav in predstav za vaše goste

POROČNI MAKE-UP

Poskrbimo za make-up, oblikovanje las in celoten poročni paket

Scroll to Top