Naša ekskluzivna lokacija

Draper’s Hall

skriti dragulj za ljubitelje zgodovine

Skriti dragulj v srcu Londona! Ta čudovita poročna lokacija stoji na mestu, kjer je dal leta 1530 Thomas Cromwell zgraditi svojo palačo, ter je popolna za vse, ki vas navdušuje zgodovinska dediščina z zvrhano mero razkošja.
Kamnita fasada skriva elegantne sobane s kristalnimi lestenci, marmonatimi stopnišči in tisočerimi zrcali, ki spremenijo vašo londonsko poroko v razkošno praznovanje.


V samem srcu londonskega City-ja se nahaja čudovita poročna lokacija, ki izvira iz daljnega 16.stoletja, ter je pravo zrcalo razkošja preteklih dni. Neverjetna notranjost je popolno ozadje za vašo nepozabno poroko, lokacijo pa boste zlahka prepoznali kot prizorišče filmov kot sta The King’s Speech ter Goldeneye. Popolna izbira za pare, ki se želijo na poročni dan počutiti kot zvezde, lokacija pa je čudovita v kombinaciji z elegantnimi cvetličnimi aranžmaji, visokimi svečniki ter grand pianom, ki vas spremlja med boredom. Po sprejemu se dvorane s pomočjo pravega plesnega parketa in vrhunske osvetljave spremenijo v prizorišče fantastične zabave.

Lokacija ponuja na izbiro več dvoran različnih velikosti, zasebni vrt pa daje vašim gostom možnost uživanja na toplem soncu, medtem ko ste vi zaposleni s poročnim fotografiranjem. Vrhunski catering ter profesionalno osebje pa nam pomagajo, da vaš poročni dan spremenimo v luksuzno izkušnjo v srcu Londona.

lt-events-weddings-uk-hall-new-drawingroom8

B&B NASTANITEV: 198 sob & suit | SPREJEM: 300 oseb |  

lt-events-weddings-uk-hall-new-1

IZBRANO ZA VAS

lt-events-weddings-uk-hall-new-12

"Najslajši užitki so tisti, ki jih je najtežje osvojiti."

G. Casanova

Ste izbrali to lokacijo?

Scroll to Top