lt-events-pogosta-vprasanja-rbg

Seveda ne! Naš prvi pogovor lahko poteka po telefonu, lahko uporabimo video klic ali pa se pogovorimo ob skodelici kave. Vzamemo si dovolj časa, da lahko vprašata karkoli vaju zanima v zvezi z načrtovanjem poroke, mi pa imamo priložnost da vaju malce očaramo 🙂 . Šalo na stran, prvi sestanek je brezplačen in namenjen temu, da se spoznamo ter pridobimo vpogled v vajina pričakovanja in želje, saj vama le tako lahko ustvarimo nepozaben poročni dan.

Naša posebnost so prav poroke v tujini- kar 80% vseh naših porok se zgodi zunaj menja Slovenije. Smo pravi mednarodni načrtovalci, v preteklem desetletju smo pridobili zvrhano mero poznavanja poročnih predpisov v tujini, najlepših lokacij ter vrhunskih ponudnikov. Vaša osebna poorčna načrtovalka potuje z vami kamorkoli, neomejeno podporo pa vama nudimo od prvega sestanka do zaključka poročnega dne.
Še en plus- govorimo kar precej jezikov, kar naredi pogovore o "bellissimi fiori" in "haute patisserie" veliko lažje!
Veliko poročnih načrtovalcev, ki organizira poroke v tujini preda stranke lokalnemu poročnemu koordinatorju, ki ga par spozna šele v zadnji fazi načrtovanja- tega pri LT EVENTS ni. Vajina poročna načrtovalka je hkrati tudi vajina poročna koordinatorka, le tako vama lahko zagotovimo vrhunso izvedbo poroke s podpisom LT EVENTS:

Večina parov nameni načrtovanju poroke 9-12 mesecev. Čas, potreben za organizacijo je seveda odvisen od tega ali je poroka doma ali v tujini, obsega in stila poroke. Naši datumi se navadno zapolnijo nekje leto dni vnaprej, zato nas pokličita čim prej!
Lahko načrtujemo poroko v nekaj mesecih? Da.
Lahko načrtujemo poroko v nekaj tednih? Lahko, ampak raje ne bi 🙂 

Poroka je poroka in potrudimo se, da je nepozabna, ne glede na proračun, spolno usmerjenost in versko prepričanje naših parov.

Ne obstaja premajhen proračun, obstaja pa proračun, ki ni skladen z vajinimi željami in pričakovanji. Če to opazimo vama svetujemo glede obstoječih možnosti ter vaju usmerimo na pravo pot do čudovite poroke.

Ne, organiziramo tudi poslovne in športne dogodke, gala dobrodelne večere ter zasebna praznovanja kot so zaroke, rojstnodnevne zabave, obletnice in baby showerji. Stopite v stik in ustvarili vam bomo nepozaben dogodek!

lt-events-wedding-church-top
Scroll to Top