LT ELITE POROČNE

LOKACIJE

Svoje storitve pripeljemo k vam!

Poskrbimo, da bo vaš poročni dan čudovit ne glede na to, ali sanjate o poroki doma ali v tujini. Poročnega načrtovanja ne omejujemo na posamezne lokacije ali ponudnike, z vami gremo kamorkoli vam srce poželi.

Čudovite lokacije, ki jih najdete na spletni strani, so si prislužile našo značko LT ELITE VENUE z vrhunskim nivojem uslug, nepozabno lepoto in čudovitim vzdušjem. Vabimo vas k ogledu nabora LT ELITE VENUE, ki vam lahko služi kot navdih, nam pa kot izhodišče pri nadaljnih predlogih za vašo popolno poročno lokacijo.

Veselimo se vašega povpraševanja, načrtovanje vaše sanjske poroke se začne zdaj!

La Bella Italia, država, ki je narejena za ljubezen in romantiko. Potopite se v okuse, barve in dih-jemajoče kulise te sredozemske lepote in dovolite nam biti vaš vodnik za popolni poročni dan. 

Pišite nam, da pričnemo ustvarjati vašo unikatno poroko.

Dežela legendarnih kraljev, čudovitih zgodovinskih posesti ter dehtečih vrtov se vam ponuja kot idealna lokacija za vašo poroko s pridihom čara preteklosti. Izbirajte med lesketajočimi plesnimi dvoranami Londona, skritimi posestmi ali stoletja starimi graščinami ter nam dovolite, da vam ustvarimo nepozabno britansko poročno zgodbo.

Ta majhen dragulj ima vse; od naravnih termalnih letovišč, čudovitih lokacij ob jezeru in zgodovinskih gradov do luksuznih obmorskih krajev in romantičnih mest. Izberite Slovenijo kot idealno destinacijo in poskrbeli bomo za ostalo.

Pišite nam, da pričnemo ustvarjati vašo unikatno poroko.

Dežela tisočih otokov s kristalno čistim morjem, Hrvaška postaja ena izmed najbolj priljubljenih destinacij za tiste, ki iščejo čudovite kraje stran od utečenih prog. Čarobni sončni zahodi, topel vetrič in neskončni večeri bodo spremljali vaš “DA” v očarljivi Hrvaški. 

Pišite nam, da pričnemo ustvarjati vašo unikatno poroko.

Češka je dobesedno napolnjena s čudovitimi srednjeveškimi gradovi, ki zagotavljajo odlično lokacijo za vašo poroko. In romantika je doma v Pragi… Vsaka od okrožij Prage ima svojo značilno atmosfero in edinstven čar z baročnimi mojstrovinami. Praga se predstavlja kot romantična in uspešna, starodavna in moderna, predvsem pa je mesto, ki je popolno svetovljansko in z odprtimi rokami izreka dobrodošlico tujcem.

Pišite nam, da pričnemo ustvarjati vašo unikatno poroko.

Zabavna in prijazna, kulturna in zgodovinska, Tajska izžareva zlati odtenek od bleščečih templjev in tropskih plaž do vedno prijetnega tajskega nasmeha.

Tajska je v času, ko smo mi v hladnih zimskih mesecih, v odsotnosti sonca, sanje za pobeg na toplo: vroče sonce, prijetne plaže, okusne ploščice z čisto svežo in samo ohlajeno papajo,  smutie z bananami in mnogim drugim sladko sočnim sadjem narave.

Pišite nam, da pričnemo ustvarjati vašo unikatno poroko.

Scroll to Top