NAŠA EKSKLUZIVNA POROČNA

GALERIJA

Radi bi se zahvalili vsem nadarjenim fotografom, ustvarjalcem teh utrinkov, ki čudovito kažejo vsa čustva, skrb in veselje v tem kar delamo.
Anton Salakhov @salakhov
Alen Karupovic @alen_karupovic
Ivan Zupančič @ivicazup
Alan Orlic @alan.orlic
Video clips by Severin Films @severinfilms
Storitev s 5 zvezdicami
"Morava reči, da je najina poroka daleč presegla vsa pričakovanja. Ves dan je potekal tako gladko in ni nam bilo treba skrbeti za nobeno stvar. Brez vas tega ne bi zmogli."
Rachel
lt-events-weddings-rose
Najboljša odločitev
"Najem Tjaše za najino poročno načrtovalko je bila absolutno ena najboljših odločitev, kar sva jih sprejela. Še enkrat hvala za vse! Tjašo zelo priporočava. Že od samega začetka je natančno skrbela za vsako podrobnost. Vse kar smo si zaželeli nam je izpolnila, imela je resnično kreativne ideje in je vedno pripravljeno rešitev problema."
ltevents-weddings-emerald5
Tadeja & Dejan
lt-events-weddings-rose
Hvala vam!
"Vsi gosti še vedno govorijo o najini poroki. Bilo je neverjetno! Z besedami se ne da izraziti, kako hvaležna sva, da sva spoznala vas in vašo ekipo ter sodelovala z vami!"
lt-events-weddings-positano6
Giulia & Matteo
lt-events-weddings-rose
Hvala vam!
"Poročila sva se v Senigalliji v Italiji in bila sva neverjetno zadovoljna z ekipo Tjasa & LT Events! Organizirali so nam vse in to je bila daleč najboljša odločitev, ki sva jo lahko sprejela za najino poroko. Pomagali so nam pri načrtovanju proračuna in poslušali najine ideje, ki so jih izpopolnili in spremenili v nekaj neverjetnega. Na dan najine poroke nama ni bilo treba razmišljati o ničemer. "
lt-events_weddings_venue2
Stefania & Andrea
lt-events-weddings-rose
Najboljše porabljen denar 🙂
"Lani sva se poročila v čudovitem Otočcu v Sloveniji in imela enkratno poroko z LT Events! Veliko zabavnega načrtovanja in popolnoma brez stresa. Vsekakor priporočam LT Events, načrtovalce porok."
lt-events-weddings-castle-slo1
Vita
Scroll to Top