naša ekskluzivna lokacija

Avtentičen podeželski šarm

Oaks Farm

avtentičen podeželski šarm

Le nekaj kilometrov iz središča Londona se skriva čudovita poročna lokacija, kjer vas pričaka pristno doživetje angleškega podeželja le lučaj od vrveža mestnih ulic. Bujni zeleni travniki, prekrasni kotički za poročne fotografije ter resnično ekskluzivno vzdušje naredijo to družinsko posest popolno za vašo poroko v Veliki Britaniji.

Ta prekrasna družinska posest se nahaja južno od središča Londona ter je lahko dostopna z vlakom ali avtomobilom.  Popolna je za pare, ki si želijo doživeti britansko podeželje, a jim ni do dolge vožnje in napornega potovanja. Iz Londona se sem pripeljete v pičlih štiridesetih minutah.

Nekdanja konjušnica, skedenj in steklenjak so bili preurejeni v čudovite prostore, ki lahko gostijo poročne obrede ali sprejeme, ob lepem vremenu pa se lahko odločite tudi za obred na prostem v senci starodavnih dreves. Lokacija je na voljo za ekskluziven najem, kar vam daje popolno zasebnost za izmenjavo zaobljub, vecerjo ter seveda zabavo.

Lokacija je primerna za poroke z do 100 gosti, prikupen apartma za mladoporočenca pa naredi vašo poročno noč še bolj nepozabno.

IZBRANO

lt-events-weddings-uk-farm2

"Najslajši užitki so tisti, ki jih je najtežje osvojiti."

G. Casanova

Ste izbrali to lokacijo?

Scroll to Top